Vi befinder os i Struer, og arbejder med alle typer tømrer opgaver

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.  Ring i dag på 40 27 32 93 

Et moderne tømrerfirma 

God service og høj kvalitet. Det kendetegner vores tømrerfirma

Når du skal vælge tømrerfirma må du ofte basere valget på erfaringer, omdømme og referencer. Heldigvis – for mere end 30 års erfaring overalt i Danmark gør vores tømrervirksomhed til noget særligt. Vi arbejder med alle typer opgaver: Fra større totalentrepriser, som vi sikkert styrer inden for både tid og budget med gode, mangeårige samarbejdspartnere – til den mindste reparationsopgave, der blot skal klares hurtigst muligt.

Et konstruktivt og innovativt samarbejde med arkitekter, ingeniører, bygherrerådgivere og bygherrer sikrer bedst mulige resultater – også ved anvendelse af helt nye metoder og materialer. Vores tømrere har alle et dansk svendebrev og forstår både vores stolte, danske byggetraditioner – og hvad du siger til dem!

Mere end 30 års erfaring

Alt inden for tømrerfaget

Høj kvalitet og rådgivning

Historien om en stolt håndværkers vision

Henning Jensen syntes i 80’ernes byggeboom at der manglede en tømrervirksomhed, der kunne sætte den gode kvalitet over jagten på pressede akkorder. Derfor etablerede han Henning Jensen Struer A/S med et formål, at skabe kompromisløst, solidt og ordentligt håndværk, som både Henning og kunderne kunne være stolte af. Det gav genlyd – ikke bare i Nordvestjylland, men overalt hvor det gode håndværk blev efterspurgt og hvor en aftale er en aftale. Derfor begyndte tømrerfirmaet hurtigt at arbejde med opgaver overalt i Danmark – både i fag- og totalentrepriser.

Efter et aktivt arbejdsliv overdrog Henning Jensen i 2010 virksomheden til én af sine mest betroede medarbejdere, Kim Knudsen, der fortsætter hvor Henning slap: Fokus på de tilfredse kunder baseret på det gode arbejde. I dag er virksomheden bedre end nogensinde rustet til alle de udfordringer, der findes i byggebranchen – både inden for energiområdet og inden for nye byggematerialer og muligheder.

Lad os kontakte dig